INOVATIVNI THALASSOTHERAPY I SPA KONCEPT

Thalassoterapija još od rimskog doba u svoj koncept uklapa različite prednosti mora – morsku klimu, morsku vodu, blato, alge i ostalo morsko raslinje, pijesak i ostale organske sastojke iz mora. Zbog svojih brojnih prednosti vezanih uz dobrobit ljudskog tijela, opuštanja i zdravlja, thalassoterapija zauzima sve važnije mjesto u koncepciji rada wellness i spa centara diljem svijeta, a zbog svojih raznovrsnih mogućnosti izrazito je cijenjena. Sve veći broj klijenata prepoznaje prednosti ove terapije i one su sve traženije u svijetu opuštanja i relaksacije na zdrav način i u doticaju s prirodom, čiji su rezultati sveopća dobrobit za tijelo, poboljšanje kreativnosti i produktivnosti. Klijenti biraju upravo one hotele koji im mogu priuštiti ovakvo iskustvo.

 

Thalion laboratorij kreirao je novi kozmetički koncept, Thalisens, na temelju svog dugogodišnjeg iskustva kao vrhunskog marine stručnjaka i pomoću njega se thalasso tradicija može unijeti u svako spa i wellness okruženje.

 

Thalisens linija tretmana i proizvoda tradicionalne wellness i spa tretmane stavlja na novu razinu i time privlači klijentelu koja traži novost, kvalitetu i učinkoivitost. Nudi inovativni imidž proizvoda temeljenih na dobrobitima mora za klijentelu koja se želi odmaknuti od svoje svakodnevice i uroniti u sasvim novi svijet čula.

UNIKATNOST THALISENS RITUALA

 

Svi Thalisens proizvodi za njegu tijela formulirani su iz sastojaka mora – morskih algi i raslinja, morskih kristala i morske vode. Ovi sastojci ukombinirani su zajedno sa sastojcima koji se tradicionalno koriste u raznim dijelovima svijeta – Orijentu (argan, sezam, ghassoul, začini…), Atlantiku (100% proizvodi iz mora), Aziji (zeleni čaj, riža..), Polinezija (noni voće, kaša kokosa, cvjetovi tiare), Amazonija (brazilski orašćić, acerola, kakao).

CILJEVI THALISENS METODE

 

Stalno traganje za učinkovitošću i sudjelovanje svih čula u potpunoj harmoniji.

Holistički pristup za ultimativno opuštanje i well-being

Svaki tretman postaje ekskluzuivno i jedinstveno iskustvo koje je osmišljeno do najsitnijih detalja

Svaki tretman sastoji se od tri dijela – eksfolijacje, body wrappinga ili kupke i masaže. Tretman traje dva sata, od kojih je pola sata posvećeno jedinstvenoj masaži u kojoj je svaki pokret posebno kreiran i planiran kako bi pridonio holističkoj dimenziji well-being. Sastojci iz raznih dijelova svijeta ukomponirani u Thalion koncept mora ukombinirani su u 5 grupa tretmana sa specifičnim djelovanjem i rezultatima.

PET ZAVODLJIVIH DESTINACIJA, PET RITUALA

DETOKSIFICIRAJUĆE ORIJENTALNO PUTOVANJE

Toplim pokretima ritual omogućava tijelu da se riješi toksina, koža postaje prelijepa. Tijelo se vraća osjećaju blagostanja kao u orijentalnoj tradiciji pročišćavanja.

REVITALIZIRAJUĆE URANJANJE U ATLANSKI OCEAN

Ritual se sastoji od novih pokreta i sastojaka koji se koriste kako bi tijelo obnovili dragocjenim mineralima. More atlanske obale i njegove hranjive tvari pretočene su u zadivljujuće osjetilne formule.

UMIRUJUĆI BIJEG U ČAROBNU AZIJU

Uživanje u rijetkim i dragocjenim trenucima, nadahnuto drevnom mudrošću i načinu života azijskog kontinenta.

Oaza mira i harmonije za potpuno opuštanje tijela i uma.

RELAKSIRAJUĆE POLINEZIJSKO PUTOVANJE

Ovaj ritual poput je milovanja koje nudi potpuno zadovoljstvo i vodi u svijet bez stresa i uznemirenosti. Opušteno, tijelo uživa u čistim relaksacijskim trenucima, u atmosferi parfema cvijeta tijare i kokosa.

ENERGIZIRAJUĆA AMAZONSKA AVANTURA

Asocijacija na vlažnu atmosferu, bujnu i divlju vegetaciju. Ovaj tajanstveni ritual govori o toplini i životu: okrepljujući je, savršen jer pruža energiju novog dolaska i osjećaja duboke sreće unutar sebe.

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u svijetu profesionalne kozmetike, zatražite naš newsletter.

Submitting Form...

The server encountered an error.

 

Copyrighty by Alerion DT grupa d.o.o.      Pogledajte i ostatak naše ponude:

 

Alerion DT grupa d.o.o.

Ured i edukacijski centar:

Zelinska ulica 2, 10000 Zagreb, Hrvatska

Tel. + 385 1 6388 001

Mob. +385 91 6776 001

 

Thalisens rituali

Kontakt

Tretmani tijela

Tretmani lica

Thalion u svijetu

O Thalionu

Proizvodi

Početna