TAJNE PROFESIONALNE KOZMETIKE

IZ DUBINE ČISTOG MORA

UNIKATNO THALION ISKUSTVO

Thalion laboratoriji već 60 godina pažljivo prikupljaju visoko kvalitetne morske alge i ostalo morsko rastlinje s bretanjske francuske obale . Zbog svog posebnog položaja, drukčijih klimatskih uvjeta i iznimnog bogatstva najkvalitetnijih algi ovo geografsko područje priznato je kao prvi prirodni morski rezervat u Europi, a od 2007. godine pod kontrolom je UNESCA.

ODRŽIVI RAZVOJ

Thalion laboratorij nalazi se u srcu prirode, mora i morskih algi. Zbog svoje stvarne posvećenosti prirodi i poštovanja biološke raznovrsnosti nalaze se u samom vrhu proizvođača morske kozmetike. Precizne metode prikupljanja morskog rastlinja u potpunom su suglasju s prirodom i prihvaćenim etičkim kodovima. Strogo poštivanje svih pravila omogućuje im održavanje stabilnog ekosistema.

PREDNOSTI AKTIVNIH SASTOJAKA IZ MORA

Morska voda i morske alge u savršenoj su analogiji s krvnom plazmom. Ova sličnost, povezana s prirodnim fenomenom osmoze, omogućuje prenošenje aktivnih sastojaka u srce stanica gdje oni ubrzavaju stanični metabolizam i obogaćuju ih kisikom. Ova dinamična razmjena omogućuje hranjenje važnim mikrohranjivim sastojcima koji osnažuju, učvršćuju i osvježuju kožu.

 

Aktivni sastojci uglavnom se dobijaju iz algi – smeđih, crvenih, zelenih i plavih, ali i ostalih biljaka kao što su primorski zvjezdan i motar. Pažljivim procesima iz njih se dobijaju različiti biotehnološki kompleksi sastojaka koji svojim djelovanjem poboljšavaju hidrataciju kože, umiruju iritacije, regeneriraju kožu, reguliraju lučenje sebuma, djeluju antibakterijski, revitaliziraju kožu i pospješuju sve prirodne procese u njoj.

IZVRSNOST POSVEĆENA KOŽI

Osim kvalitete i učinkovitosti svojih proizvoda, Thalion među glavne prioritete stavlja i edukaciju. Kvalitetno i stručno prenošenje znanja ključni je elementa za održavanje visokog stupnja izvrsnosti u radu koje osigurava sjajne rezultate tretmana, a pažljivo kreirani protokoli koji vode brigu o prirodnim reakcijama stanica kože jamstvo su uspjeha u radu.

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u svijetu profesionalne kozmetike, zatražite naš newsletter.

Submitting Form...

The server encountered an error.

 

Copyrighty by Alerion DT grupa d.o.o.      Pogledajte i ostatak naše ponude:

 

Alerion DT grupa d.o.o.

Ured i edukacijski centar:

Zelinska ulica 2, 10000 Zagreb, Hrvatska

Tel. + 385 1 6388 001

Mob. +385 91 6776 001

 

Thalisens rituali

Kontakt

Tretmani tijela

Tretmani lica

Thalion u svijetu

O Thalionu

Proizvodi

Početna